EMPANADA GALLEGA
INGREDIENTS:
-500 gr. de farina
-25 gr.de llevat
- 160 ml. d'aigua
- 50 ml. de vi blanc
- 1 mica de sal
-oli d’oliva
- 160 ml. d'aigua
- 50 ml. de vi blanc
- 1 mica de sal
-oli d’oliva
- ceba
-350 gr. de tonyina
- 4 cullerades de tomàquet fregit
- pebre vermell dolç
-Oli d'oliva
- pebre vermell dolç
-Oli d'oliva
PREPARACIÓ:
Primer,per fer aquestes empanades gallegues, barregem en una olla la
farina amb el llevat i l'aigua. Després l'amassem fins a ser una massa totalment
homogènia.
Quan la tinguem pastada la deixem reposar fins que augmenti de mida i després l'estirem.
Després la col·loquem en una safata i l'estirem dues meitats introduint el sofregit escampat per l'interior.
Adornem les empanades gallegues, si es desitja amb trossos de massa sobrant i després la pintem amb rovell d'ou per sobre de la capa superior. Finalment la posem al forn a200ºC durant30-40minuts i la traiem quan es tigui ben dauradeta.
Quan la tinguem pastada la deixem reposar fins que augmenti de mida i després l'estirem.
Després la col·loquem en una safata i l'estirem dues meitats introduint el sofregit escampat per l'interior.
Adornem les empanades gallegues, si es desitja amb trossos de massa sobrant i després la pintem amb rovell d'ou per sobre de la capa superior. Finalment la posem al forn a200ºC durant30-40minuts i la traiem quan es tigui ben dauradeta.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada