Divendres passat vam provar un pastís exquisit !!
Pastís 3 xocolates
Ingredients:
- 1 paquet de galetes Maria
- 60 g de mantega
- 4 sobres de cuallada Royal (1 caixa)
- ½ litre de llet
- 1 litre de nata para muntar
- 1 tableta de xocolata negra de 150 grams
– motlle de fulles ( para decoració )
- 1 tableta de xocolata amb llet de 150 grams
- 1 tableta de xocolata blanca de 150 grams.
Triturar les galetes, podem utilitzar la picadora, afegir la mantega desfeta i una mica de llet .Barrejar bé amb ajuda d’una forquilla posar a la base del motlle, posar a la nevera.
Batre al ½ litre de llet dels 4 sobres de cuallada. Afegir la nata i fermentar 3 parts iguals de la barreja. Escalfar la primera de les parts i quan comenci a bullir afegir la xocolata blanca desfeta (podreu desfer – la en el microones, però vigilar que no es cremi) escalfar-ho tot. Fins que torni a bullir, sense deixar de remoure perquè no s’enganxi i quedi més esponjós. Seguidament posar- ho al motlle.
Mentre la primera part es refreda, fer el mateix amb la segona i la xocolata amb llet. Assegureu-vos que la primera barreja s'ha refredat bé i ha quallat, abans de tirar la segona. Procedir de la mateixa manera amb la xocolata negra. I pastís llest per servir.
Laia i Cristina.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada