divendres, 28 de març del 2014

Avui toca berenar cupcake!


Cupcakes de nata
Ingredients:


3 ous
200 gr. de farina fluixa de rebosteria
125 gr. de sucre blanc
50 ml. de llet sencera
100 ml. d'oli d'oliva extra verge abril selecció
½ sobre de llevat químic (8 grams)
Motlles de silicona per a magdalenes (opcional)
Motlles de paper arrissat per a magdalenes.

Preparació:
En un bol gran batem els ous amb unes varetes, amb moviments ràpids i envoltants, procurant que ens quedi el batut esponjós i airejat .
Afegim ara poc a poc el sucre mentre seguim batent i barrejant de la mateixa manera.Toca el torn de l'oli, ho aboquem a poc a poc i ho anem barrejant amb la resta d'ingredients .
Seguim el mateix procés amb la llet, després la farina , i finalment el llevat químic . Fiquem la barreja a la nevera i mentre es refreda  col.loquem, els motlles de silicona sobre la safata , i introduïm el paper arrissat dins d'ells .
Abans d'abocar la barreja en els motlles, li donem una petita batuda ja que amb el fred s'haurà espesseït una mica. Omplim fins ¾ parts i posem al forn 15 minuts a 200 º C. Amb la calor del preescalfat i a aquesta temperatura les magdalenes han de pujar sense problema .
El seu estat idoni és quan comprovem que estan amb el copeta perfecta i dauradetes. Aquest punt és important ja que sabeu que d'un forn a un altre poden variar la calor i el temps.Passat el temps, retirem del forn i deixem reposar dins dels motlles de silicona, perquè assenti bé la massa.

Ingredients de decoració:
Ara hem de fer servir 3 paquets de nata per muntar, coco ratllat (o el ratlles tu ) i xocolata blanca i finalment un paquet de fondant i colorants alimentaris.
Preparació:
Hem muntar la nata amb batedora elèctrica perquè la nata es quedi espessa, la posem en una màniga pastissera i si tu vols posar unes boquetes amb forma ( no important ). Hem de posar –ho a la nostra magdalena que vam fer anteriorment i posar-la en forma d’espiral.
Agafem el coco ratllat i l’afegim sobre la nata i agafem un tros de tableta de xocolata blanca i la posem sobre la nata.
Aicha i Gabriela

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada